Nederlandse Dendrologische Vereniging

NDV logo

De Nederlandse Dendrologische Vereniging (NDV) brengt mensen met elkaar in contact die liefhebberij hebben in bomen of er beroepshalve mee bezig zijn. Van elkaar valt veel te leren over de grote verscheidenheid van houtige gewassen. Hoe herken je ze, hoe gebruik je ze, waar vind je ze, waar komen ze vandaan. De vereniging organiseert voor de leden een reeks van activiteiten en verzorgt de publicaties (Arbor Vitae en Dendroflora).


Coklik op logobra adviseurs

Bij Cobra staat de boom centraal. Maar wij richten ons ook sterk op aanverwante werkvelden. Een boom staat immers nooit op zichzelf. Onze veelzijdige specialisten zijn uw kennispartner! Ons streven is de meest professionele en kwalitatief hoogstaande dienstverlener in ons werkgebied te zijn.
Cobra wil een wezenlijke bijdrage leveren aan het groen vakgebied en dit veranderen. Veranderen door samen te werken, te inspireren, kennis te delen en door innovatie te professionaliseren. Wij willen onze stedelijke natuur waarin de boom centraal staat, in stand houden en ontwikkelen. Wij willen bruggen bouwen tussen groen en grijs, groen en rood, enzovoort.


Koster Boomverzorging

Als bomen iets voor u betekenen
Koster Boomverzorging is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van bomen en wat daarmee samenhangt. We werken volgens de nieuwste, uit nationaal en internationaal verkregen inzichten.


Uitvaartmuseum Tot Zover

Op het terrein van De Nieuwe Ooster is het uitvaartmuseum `Tot Zover`  Een bezoek aan dit museum kunt u combineren met een bezoek aan het arboretum en aan Cafe Roosenburgh.