Tot onze spijt kan deze cursus vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan!

 

Cursus Bomen kijken op De Nieuwe Ooster in 2021

Ieder voorjaar organiseert de stichting een bomencursus voor mensen die bomen mooi en interessant vinden maar daar niet zo veel over weten. In deze bomencursus komen onderwerpen aan bod zoals: Wat is een boom, hoe leeft een boom, hoe leer ik bomen van elkaar onderscheiden etc. Een 12-tal meest voorkomende bomen krijgt extra aandacht zodat u deze zelf leert herkennen. U krijgt handvatten mee om bomen te leren (her)kennen middels knopstand, bladranden, stamtekeningen etc. De cursus is laagdrempelig (u heeft geen groenkennis nodig) en wordt gehouden op De Nieuwe Ooster. Doordat we zowel binnen als buiten genoemde onderwerpen behandelen is het een afwisselende cursus. Lees ook het artikel ’Unieke bomenrijkdom’ van Hansje Galesloot.

De cursus wordt gegeven op vier maal een donderdagavond van 19.00-21.30 uur en start op 29 april, dan 6 mei, 20 mei en 27 mei.
De kosten bedragen € 65,- incl. koffie/thee (donateurs € 60,-).

De dagcursus gaat vooralsnog wel door en wordt gegeven op zaterdag 5 juni van 10.00-15.00 uur. Deze cursusdag is al volgeboekt!
Maar u kunt zich wel opgeven voor een wachtlijst. De wachtlijst treedt in werking mochten de coronamaatregelen versoepelen.

Een extra dagcursus wordt gegeven op zaterdag 26 juni van 10.00-15.00 uur. U kunt zich daarvoor nu al opgeven via onderstaand formulier.

De zaterdagcursus kost € 45,- (donateurs € 40,-).

 

U kunt zich opgeven  via onderstaand formulier.

Dagcursus Bomen kijken op De Nieuwe Ooster

Nieuw veld