Columns

De column van……..

In deze rubriek kunt u verhalen lezen van mensen die schrijven over ……bomen.
Een klein, groot, leuk, droevig of onderhoudend verhaal waarin de boom centraal staat. Deze schrijvers zijn soms een vaste columnist en dan weer een gastschrijver. De verhalen zijn exclusief geschreven voor Stichting Arboretum De Nieuwe Ooster. Wilt u ook een bijdrage leveren aan deze pagina dan mag u uw verhaal secretariopsturen naar het aat van de stichting (zie contact) of digitaal aanleveren via de e-mail. Wie weet is deze dan op de website van de stichting te lezen, uiteraard met vermelding van uw naam. Met het opsturen van uw verhaal gaat u ook akkoord met het plaatsen ervan of dat dit verhaal eventueel ook gebruikt kan worden voor andere doeleinden ter ondersteuning van de doelstellingen van de stichting.
U kunt nu columns lezen van:

Johan Mullenders
Boomverzorger bij De Nieuwe Ooster vanaf 1992. In 1997 medeoprichter van stichting arboretum De Nieuwe Ooster. Behalve zijn liefde voor de bomen draagt hij het gedenkpark een warm hart toe en steekt dat niet onder stoelen of banken tijdens zijn rondleidingen. Heeft samen mer Roger een bomencursus ontwikkeld en zo af en toe heeft hij inspiratie voor een column.

Marie-Louise Meuris
Directeur van De Nieuwe Ooster vanaf 1997 tot 2014.
Als iemand die zelf ook haar hart verpand heeft aan het groen draagt ze de bomen in het gedenkpark een warm hart toe. Ook als schrijfster is haar talent niet onopgemerkt gebleven. Zo had zij haar column in Trouw en schrijft zij voor tal van vakbladen. Vol enthousiasme reageerde zij dan op de vraag vanuit de stichting of zij voor ons niet in de boom maar in de pen wil klimmen om ons te laten delen wat zij met bomen heeft.

Roger Bickerstaffe
Gepensioneerd wetenschappelijk arts en inmiddels een echte bomenkenner. Het enthousiasme van Roger in combinatie met zijn Engels accent maken hem tot een zeer gewaardeerd en waardevol bestuurder van de stichting. Roger coördineert o.a. de rondelingen en is docent voor de bomencursus. Vanwege zijn Engelse afkomst leest u zijn teksten met een grote glimlach.

Gastcolumnist
In deze rubriek leest u teksten van verschillende mensen die hun verhaal met ons wilden delen. Bent u de volgende columnist?