Vrijwilliger worden?

14-6-2014Stichting arboretum De Nieuwe Ooster is opgericht met een aantal doelstellingen. Om deze te bereiken zijn er mensen op vrijwillige basis actief met diverse werkzaamheden. Zo worden de boombordjes onderhouden, wordt onkruid verwijderd en worden ook de boomspiegels onkruidvrij gemaakt. In de zomer wordt extra water gegeven aan met name de jonge aanplant. Als u de stichting wilt ondersteunen door af en toe een helpende hand te bieden, zijn wij u zeer dankbaar. We kunnen in overleg samen bekijken welke werkzaamheden u zou willen uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld, geheel zelfstandig en wanneer het u zelf uitkomt, jonge nieuwe bomen vertroetelen door de groeiomgeving schoon te houden of de jonge bomen van extra water te voorzien. Kortom, we kunnen in overleg iets passends voor u vinden.

De Stichting is ook op zoek naar enthousiaste mensen die een rondleiding willen verzorgen. U hoeft geen ‘boomspecailist’ te zijn, maar bereidheid om het een en ander te leren is wel een vereiste.

Voor info neemt u contact op met info@denieuweoosterbomenpark.nl

4 reacties

 1. Geacht bestuur

  Vandaag was ik op de Nw. Ooster en bedacht me dat ik op deze prachtige lokatie wel vrijwilligerswerk zou willen uitvoeren.
  B.v. lichte werkzaamheden buiten, zoals onkruid verwijderen, bladeren wegvegen of planten begieten. Zelfstandig bezig zijn op dagen die mij uitkomen spreekt me aan; een paar keer per maand?
  Ik ben 69 jaar en nog mobiel en actief.
  Wacht een reactie af, bij voorbaat dank!
  Vriendelijke groet, Ellen Kop.

 2. Lydia Sevenster

  Ha Johan,
  Wannneer zijn de taxus snoeidagen?

  Groet,
  Lydia
  College van Dirk Slagter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *