Vrijwilliger worden?

14-6-2014Stichting arboretum De Nieuwe Ooster is opgericht met een aantal doelstellingen. Om deze te bereiken is een aantal mensen op vrijwillige basis actief met diverse werkzaamheden. Zo worden de boombordjes onderhouden, boomspiegels worden schoongehouden en wordt onkruid verwijderd. Ook wordt in de zomer extra water gegeven aan met name jonge aanplant. Als u de stichting wilt ondersteunen door af en toe een helpende hand te bieden, zijn wij u zeer dankbaar. In overleg kunnen we iets passends voor u vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook, geheel zelfstandig en wanneer het u zelf uitkomt, jonge nieuwe bomen vertroetelen door de groeiomgeving schoon te houden (zodat geen maaischade ontstaat) of deze van extra water te voorzien. Kortom, we kunnen in overleg iets passends vor u vinden.

Voor info neemt u contact op met info@denieuweoosterbomenpark.nl

4 reacties

 1. Geacht bestuur

  Vandaag was ik op de Nw. Ooster en bedacht me dat ik op deze prachtige lokatie wel vrijwilligerswerk zou willen uitvoeren.
  B.v. lichte werkzaamheden buiten, zoals onkruid verwijderen, bladeren wegvegen of planten begieten. Zelfstandig bezig zijn op dagen die mij uitkomen spreekt me aan; een paar keer per maand?
  Ik ben 69 jaar en nog mobiel en actief.
  Wacht een reactie af, bij voorbaat dank!
  Vriendelijke groet, Ellen Kop.

 2. Lydia Sevenster

  Ha Johan,
  Wannneer zijn de taxus snoeidagen?

  Groet,
  Lydia
  College van Dirk Slagter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *