Cursus Bomen kijken op De Nieuwe Ooster   Kunstveiling  Bomenroute  Crowdfunding Jubileumboekje  Aanmelden nieuwsbrief

Het-is-geen-grap wandeling

Zondag 1 april is de volgende rondleiding door ons arboretum. Gids Roger neemt u mee op ontdekkingstocht langs bijzondere bomen en monumentale graven.  Start rondleiding 13.00 uur op het voorplein van De Nieuwe Ooster.

Zie ook agenda

Column

Lees de boeiende columns van vaste en gastschrijvers die schrijven over …bomen. Kleine, grote, leuke, droevige maar ook onderhoudende verhalen waarin de boom centraal staat. Ook u mag uw column insturen.
nieuw: Passie voor de Chinese natuur

Hier ziet u diverse foto`s uit ons arboretum; vooral details van bloemen en vruchten krijgen de aandacht. U kunt de foto-overgang versnellen door op de foto te klikken.

Bomencollectie

Een uitgebreide opsomming van onze collectie naaldbomen, loofbomen, en coniferen. U kunt op de namen klikken voor meer boominformatie. De lijst en boominfo worden regelmatig bijgewerkt met nieuwe gegevens.

 

 

Bomencollectie

 

Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij  nieuwsbrieven. Hierin leest u de laatste nieuwtjes en de aankomende activiteiten.

 

 

Lees hier de laatste editie.
Laatste nieuwsbrief

Donateur worden

Met uw hulp kunnen wij ons werk voor het arboretum voortzetten. Onze donateurs krijgen, behalve elke dag gratis toegang tot ons mooie park, korting op praktisch alle activiteiten van de stichting die een financiële bijdrage vragen.

Word donateur!

 

.